Satisfyer Threesome 4 Connect App

Satisfyer Threesome 4 Connect App voor sensuele stimulatie van je clitoris. Neutrale verzending ✔️ Snelle levering ✔️ Veilig betalen!

69,95€ *

Prijs incl. 19% btw, excl. verzendkosten

Klaar voor verzending na 1-2 dagen

Kleur:

Kwantiteit
De Satisfyer Threesome 4 Connect App overtuigt met 3 armen die zowel de clitoris als de...meer
Productinformatie "Satisfyer Threesome 4 Connect App"

De Satisfyer Threesome 4 Connect App overtuigt met 3 armen die zowel de clitoris als de schaamlippen over een breed gebied stimuleren, evenals met de bediening met de gratis Satisfyer Connect App. Het oppervlak van zachte siliconen is bijzonder prettig voor de huid.

Main-Feature-Icons_Gray_Free-App Compatibel met de gratis Satisfyer app - beschikbaar voor iOS en Android
Main-Feature-Icons_Gray_Vibration Sensuele stimulatie van clitoris en schaamlippen
Main-Feature-Icons_Gray_Silicone Gemaakt van superzachte, huidvriendelijke siliconen van medische kwaliteit, dat zacht aanvoelt en extreem hygiënisch is

 

15 jaar garantie 3 krachtige motoren
Silicone Flex-technologie Lichaamsvriendelijke siliconen
Waterdicht (IPX7) Fluistermodus
Kan ook zonder app worden gebruikt De vooraf ingestelde programma's kunnen aangepast worden
Eindeloze verscheidenheid aan programma's via de app Inclusief magnetische USB-oplaadkabel
Lithium-ion batterij Makkelijk schoon te maken

 

Satisfyer Threesome 4 Connect App: oplegvibrator met app-bediening

De Satisfyer Threesome 4 Connect App met app-bediening overtuigt met 3 flexibele plezierarmen die je schaamlippen en clitoris stimuleren. Dit wordt mogelijk gemaakt door de 3 krachtige motoren die zich elk in de armen van de vibrator bevinden. Terwijl de twee buitenste plezierarmen op de schaamlippen rusten, zorgt de middelste arm voor je parel van genot en kan extra worden ingedrukt voor intensievere stimulatie.
Voor veel individualiteit tijdens het spelen kunnen de buitenste armen afzonderlijk van de middelste arm worden bediend - daarbij kan je kiezen uit 2 x 12 trilprogramma's, die je via het intuïtieve bedieningspaneel kan regelen naargelang je stemming. Dankzij de praktische handgreep ligt de oplegvibrator lekker in de hand tijdens gebruik. Met de gratis Satisfyer Connect app kan je zelfs de 3 motoren van de vibrator afzonderlijk bedienen - en de app heeft nog meer te bieden: Koppel je vibrator aan je Spotify-account, laat je liefje de controle overnemen of maak je eigen trilprogramma's met de trilontwerper.

Welke voordelen heeft de Threesome 4 Connect App nog meer te bieden?

De Satisfyer Threesome 4 Connect App is gemaakt van lichaamsvriendelijke siliconen die soepel en zacht zijn voor de huid. Neem de oplegvibrator mee onder de douche of in bad en laat je daar door hem verwennen: dankzij de waterdichte (IPX7) afwerking is dat geen probleem! Na vele uren speelgenot kunnen de ingebouwde batterijen worden opgeladen met de meegeleverde USB-oplaadkabel.

 

Het woordmerk en de logo's van Bluetooth® zijn gedeponeerde handelsmerken van Bluetooth SIG, Inc. en elk gebruik van dergelijke merken door EIS GmbH is onder licentie. Apple, het Apple logo en Apple Watch zijn handelsmerken van Apple Inc. Google Play en het Google Play-logo zijn handelsmerken van Google LLC.

 

Doorverwijzende links naar "Satisfyer Threesome 4 Connect App"
Functies weergeven meer
Eigenschappen "Satisfyer Threesome 4 Connect App"
Kleur: Blauw, Roze
Geschikt voor: Vrouwen
Breedte: 55 mm
Lengte: 37.5 mm
Gewicht: 83 g
Hoogte: 139 mm
Met trilling: Ja
Stimulatie: Clitoraal, Full body
Waterdicht (IPX7): Ja
Batterij: Accu
Materiaal: ABS kunststof, Silicone
Satisfyer Connect app-compatibiliteit: Ja
NIEUW
25% SALE with code SUN25
25% SALE with code SUN25
Recent bekeken