Deluxe - Dopjes

Zoekt u een nieuw seksspeeltje? Ontdek de Satisfyer Deluxe Dopje. U zult er dol op zijn! Shop nu.

9,95€ *

Prijs incl. 19% btw, excl. verzendkosten

Klaar voor verzending na 1-2 dagen

Kwantiteit
5 verwisselbare hulpstukken voor de Deluxe Air-Pulse Stimulator. Bij langdurig gebruik van uw...meer
Productinformatie "Deluxe - Dopjes"

5 verwisselbare hulpstukken voor de Deluxe Air-Pulse Stimulator. Bij langdurig gebruik van uw favoriete speeltjes zorgt de verwisselbare kop voor een sporadische, hygiënische verandering.

 

Huidvriendelijk silicone Gemakkelijk schoon te maken 
15 jaar garantie

 

Waarom heb ik nieuwe opzetstukken nodig voor mijn Satisfyer Deluxe?

Deze opzetstukken zijn speciaal gemaakt voor je Satisfyer Deluxe en kunnen eenvoudig worden vervangen. Als je bij het schoonmaken het originele opzetstuk verkeerd hebt geplaatst of gewoon een paar nieuwe opzetstukken op voorraad wilt hebben, dan zijn deze verwisselbare varianten de perfecte keuze. De opzetstukken zijn gemaakt van zijdezachte siliconen. De set bevat 5 verwisselbare Satisfyer Deluxe opzetstukken, die je op je reis zullen vergezellen. Het kleine formaat is bijzonder praktisch en verdwijnt gemakkelijk en hygiënisch in je toilettas. Zo hoef je nooit meer eindeloos en hygiënisch plezier te missen met je Satisfyer Deluxe - waar je ook bent.

Hoe kan ik de opzetstukken op mijn Satisfyer Deluxe vervangen?

De opzetstukken kunnen in een handomdraai worden gewijzigd. Trek voorzichtig aan het opzetstuk totdat deze van je Satisfyer Deluxe af komt. Daarna kun je de kop zonder opzetstuk reinigen. Hiervoor wordt een toy cleaner aanbevolen, zoals de Disinfectant Spray van Satisfyer. Daarna druk je gewoon op het opzetstuk van je Deluxe. Als je het hulpstuk vervangt, zorg er dan voor dat het weer in de juiste richting wordt geplaatst - met de brede kant naar beneden. Nu is je Satisfyer Deluxe klaar voor het volgende gebruik!

 

 

Doorverwijzende links naar "Deluxe - Dopjes"
Functies weergeven meer
Eigenschappen "Deluxe - Dopjes"
Materiaal: Silicone
Kleur: Wit
Geschikt voor: Vrouwen
Gewicht: 1.25 g
Breedte: Φ 26,34
Hoogte: 10 mm
Recent bekeken